Spolplattan

Spolplattan hålls normalt öppen fr o m 1 maj t o m 31 oktober, men kan öppnas tidigare på våren och stängas senare till vintern om vädret tillåter.

Parkering är tillåten på spolplattan vintertid enligt skyltning, sommartid råder alltid parkeringsförbud. Uppfräschning men ny slangutrustning sker till våren 2014.

Nyckel till spolplattan ska du ha fått från förre ägaren till din fastighet. Denna nyckel passar även till låset som håller föreningens stegar på plats. OBSERVERA! Vid lån av stege skall denna returneras till sin plats så fort den inte längre används, inte efter t.ex. avslutat fasadarbete en vecka senare, utan när den inte längre används för dagen. Spolplattan hittar du på gästparkeringen i kvarter Jungfrulinet, mellan de röda plank som finns där.

Den är utrustad med oljeavskiljare för miljöns skull. Behandla redskapen som om det vore dina egna, häng alltid upp slangen, stäng av vattnet och lås efter dig när du är klar med tvätten. Det går bra att använda högtryckstvätt, elen är säkrad vid 10A.

 

Kommentera